Вінничанин влаштував вдома нарколабораторію (ВІДЕО)

2 жовтня у квартирі, де мешкає 28-річний вінничанин, працівники поліції вилучили наркотичні речовини, прекурсори та обладнання для їх виготовлення. 

За словами начальника Вишенського відділення поліції  Сергія Лунги, до Вишенського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий житель у квартирі облаштував лабораторію з виготовлення психотропних речовин. Ця інформація підтвердилась, коли за місцем проживання підозрюваного слідчі провели санкціонований обшук.

У квартирі правопорушника слідчі вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини, прекурсори та обладнання для їх виготовлення.  
Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі до 8 років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

З початку року поліцією задокументовано 318 фактів збуту наркотичних засобів та 19 кримінальних правопорушень, пов’язаних із організацією та утриманням наркопритонів.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin