У дитсадочку в Тяжилові відкривають додаткову групу

У дитячому садочку №10, що у Тяжилові, з 19 жовтня відкривається додаткова група. Відповідне рішення сьогодні, 15 жовтня, схвалив виконком міської ради. Вона буде розрахована на 20 малюків. Раніше у приміщенні зробили капітальний ремонт, придбали необхідне обладнання.

З кожним роком дітей дошкільного віку у Вінниці стає все більше. Щоб вони мали можливість відвідувати дошкільні заклади, в місті відкривають нові садочки та створюють додаткові групи у вже працюючих дошкільних закладах. За останні п’ять років в місті збудовано чотири дитячі садки: «Пазлик» в м-ні Академічний, «ДзВІНка» по вул. Антонова, «Смайлик» на Замості, «Мадагаскар» на вул. Трамвайній.

Там, де є можливість та потреба, відкривають додаткові групи у діючих садочках. Адже це додатково забезпечує місцями у дошкільних навчальних закладах вінницьких малюків у густонаселених мікрорайонах. 

Раніше у ДНЗ №10 зробили капітальний ремонт приміщення для додаткової групи, закупили необхідні меблі та обладнання. Сьогодні виконком міської ради схвалив рішення, після якого група почне працювати. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin