У Вінниці центральну районну клінічну лікарню прийняли на баланс Вінницької ОТГ.

Вінницьку центральну районну клінічну лікарню прийняли на баланс Вінницької ОТГ. Таке рішення сьогодні прийняли депутати Вінницької міської ради. Дане рішення підтримали у зв’язку з реформою децентралізацією, яка передбачає зміну адміністративно-територіального устрою. Відповідно, майно, яке розташоване на території міста, має перейти у власність органів місцевого самоврядування.    
 

Оскільки увесь колектив лікарні буде збережено й вони отримають усі муніципальні надбавки та продовжать лікувати хворих на коронавірус, депутати міської ради внесли зміни до бюджету Вінницької ОТГ й виділили для лікарні 8 мільйонів гривень.  

«Ми виділяємо майже 8 млн грн на підтримку цього закладу. Ці кошти в основному підуть на засоби індивідуального захисту, ліки для пацієнтів та закупівлю необхідного обладнання. І зокрема перебачено майже 2 млн грн на муніципальну надбавку вже на березень місяць медичному персоналу лікарні, який працює з ковідними пацієнтами», – зазначив секретар міської ради Павло Яблонський. 

 
У березні на виплату  муніципальної щомісячної надбавки до заробітної плати працівникам КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня», які надають вторинну спеціалізовану допомогу хворим на COVID-19 виплатять 2 072 765 гривень.  

На придбання лікарських засобів для надання медичної допомоги пацієнтам, хворим на COVID-19 наступного місяця витратять 1 мільйон 200 тисяч гривень.  

Також у лікарню закуплять ІФА-аналізатор, портативний УЗД апарат. На нього витратять 1 мільйон 170 тисяч гривень.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin