У Вінниці сталось ДТП: пошкоджено новий острівець безпеки

На другий день після встановлення острівця безпеки на вулиці Ватутіна у Вінниці сталася ДТП. Як повідомляє Ситуаційний центр, на нещодавно змонтованому острівці безпеки автомобіль ‘Тойота’ пошкодив дорожній знак.

Порушення зафіксували камери відеонагляду. У коментарі Радіо «Місто над Бугом» радник міського голови з безпеки руху та сталої мобільності Віктор Перлов, повідомив, що у місті триває встановлення острівців безпеки на ділянках з підвищеною аварійністю. Зокрема постійно проводиться аналіз аварійності на дорогах міста і коли виявляються ділянки, де фіксується велика кількість аварійних ситуацій, з ними починають працювати фахівці. Також пан Перлов зазначив, що кількість аварій з постраждалими у Вінниці, за результатами минулого року, знизилась до 70%:

 

На цей рік у місті заплановано встановлення ще 10-тьох на проблемних з позиції безпеки руху переходах. Таких як на проспекті Коцюбинського, в районі Петроцентру, та перехід через вулицю Київську у район Стеценка. Також радник міського голови зауважив, що у приміщенні заводу Інфракон наразі відкривається багато активностей дітей і виникає додаткова потреба впорядкувати пішохідні переходи та стабілізувати швидкість руху транспорту у цьому районі міста. Додамо, що ці острівці виготовляє вінницьке соціальне підприємство. Урбаніст каже, що вся конструкція ОБ коштує близько 18 тисяч гривень і це значно дешевше, ніж у інших містах:

 

Джерело фото: фб-сторінка Віктора Перлова

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin