Сергій Моргунов анонсував проведення виставки “АГРО-Вінниця”

Мер міста Сергій Моргунов розповів та анонсував проведення найбільшої за розміром у східній Європі та в Україні виставки у галузі сільськогосподарства “АГРО-Вінниця”.
Про це у своєму Facebook розповів очільник міста.

Впродовж трьох днів з 7 по 9 вересня буде проходити ця подія на території вінницького летовища.
Це перший випадок коли цей форум прийматиме регіон, а не столиця.

Більш ніж 200 виробників будуть презентувати власні технічні розробки. Також у Вінницю завітають експерти та представники аграрного бізнесу.

Інноваційні рішення та технології, новітнє обладнання та устаткування – буде представлено все, що дозволить аграрному бізнесу розширювати можливості та виводити роботу на якісно новий рівень. Також під час форуму техніку можна буде оцінити в ділі: для відвідувачів проводитимуть тест-драйви та демо-покази.

“АГРО-Вінниця” – це перспективний майданчик для обміну ідеями та налагодженню ділових контактів. Вінниччина – потужний аграрний регіон. Після об’єднання з сусідніми громадами Велика Вінниця також повинна розвивати свій агропромисловий потенціал. Ми повинні рухатись у бік інноваційних рішень, підходів смарт-спеціалізації. Це пріоритет Стратегії 3.0. Важливо, щоб успішним був кожен проект – від стратегічного для нас агрохабу до сімейного фермерського господарства. І завдяки таким галузевим виставкам, як «АГРО-Вінниця», місто посилюватиме свій позитивний імідж та залучатиме кращий досвід,

– зазначив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin