По завершенню сесії ВМР, мер міста наголосив на важливості вакцинування від короновірусу

На засіданні 11 сесії Вінницької міської ради 8 скликання очільник Вінниці Сергій Моргунов закликав депутатів вакцинуватися від коронавірусу. 
По завершенню розгляду питань мер міста попросив проголосувати тих депутатів, які вже двічі вакцинувалися від коронавірусу. З 50-ти присутніх проголосували 29. Вакцинованих першою дозою виявилось 7. 
“Реальна ситуація з точки зору навіть депутатів могла б бути кращою. Ми стоїмо на порозі нового штаму “Дельта”, весь світ зараз активно вакцинується. Усі фахівці говорять про те, що при досягненні 60-відсоткового щеплення можна досягти колективного імунітету. Якщо ми говоримо про Вінницю, то по статистиці всього у Вінницькій ОТГ проживає 388 тисяч людей. Всього щеплено 96557, першу дозу отримали 58733 вінничан, друге щеплення отримало 37824 особи. Якщо рахувати, то навіть немає 10-ти відсотків від усього населення”, – зазначив на сесії очільник Вінниці Сергій Моргунов. 
“Я думаю, що працівники міської ради і в першу чергу депутати і виконавчий комітет своїм власним прикладом повинні провести щеплення і заохочувати вінничан… Є доручення про збільшення Центрів вакцинації населення і продовження термінів роботи. Я думаю, що лише спільними зусиллями ми можемо вберегти Вінницю від червоної зони. Тому просив би досить відповідально до цього віднестися”, – каже мер. 
Нагадаємо, учора, з метою мотивувати вінничан вакцинуватись та захистити себе і рідних від ковіду, міська влада вирішила організувати у Вінниці акцію із розіграшами цінних подарунків. 
Серед подарунків: 
– 1-й тур: 15 телевізорів та 15 велосипедів 
– 2-й тур: 15 телевізорів та 15 велосипедів 
– 3-й: 20 телевізорів та 20 велосипедів. 
Втім, головним призом буде автомобіль Toyota Corolla. 
Зазначимо, у Вінницькій міській територіальній громаді продовжують роботу Центри вакцинації населення від коронавірусу. Відтепер містяни у робочі та вихідні дні зможуть щепитись з 09:00 до 12:00 у центрі, що розмістився за адресою: вул. Батозька, 1-В, «Епіцентр», а в суботу і неділю, 28 – 29 серпня, з 10:00 до 14:00 у центрі щеплень на базі Вінницького торгово-економічного інституту КНТІ за адресою: вул. Театральна 21. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin