Для вінницьких нацгвардійців проводитимуть арт-терапію

 
У військовій частині 3008 психологи запровадили тренінги для солдатів строкової служби – арт-терапію. Спеціалісти стверджують, що пензлі й фарба – найліпший спосіб боротися з емоційним виснаженням.  
Про це повідомляється на сторінці Військової частини 3008.  
Терапія солдатам подобається, деякі навіть розкривають свої творчі здібності. Такі заняття психологи проводитимуть регулярно. Наступного разу запланована – пісочна терапія.  


«Арт-терапія дуже легка у використанні. Це один із найефективніших методів ізотерапії, заснований на мистецтві та творчості. Арт-терапія дає можливість особистості виразити себе іншим шляхом – через малюнок. Вона часто використовується для визначення актуального емоційного стану та зняття напруги у військовослужбовців. Допомагає бійцям дізнатися більше про себе та оточуючих. Так психологам легше корегувати психоемоційний стан гвардійців та направляти їх емоції в правильне русло», – стверджує т.в.о. начальника психологічної служби лейтенант Наталя Москалюк.  


«Мені дуже сподобалась така терапія, я гарно провів час. І дуже був здивований своїми талантами. Набагато ближче познайомився зі співслужбовцями, та залюбки розповів їм про себе», – ділиться враженнями нацгвардієць Павло Станіславов. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin