У Вінниці відбулось розширене засідання Ради департаменту культури ВМР

У Вінницькій центральній міській бібліотеці імені І.Бевза, 15 грудня, відбулось розширене засідання Ради департаменту культури ВМР «Про стан виконання у 2021 році заходів, зазначених у картах пріоритетів директорів закладів культури “Вінницької міської територіальної громади».

Про це повідомляє VinCulture Code.

Заслухавши та обговоривши звіти директорів закладів, підпорядкованих департаменту культури, Рада департаменту відзначила:

  • Робота закладів культури ВМТГ велась системно та була спрямована на реалізацію державних, обласних та міських програм та стратегічних документів розвитку громади.
  • Не зважаючи на часткове призупинення роботи закладів у звичайному режимі, зумовлене карантинними обмеженнями, їм вдалося зберегти загальний контингент працівників та отримувачів культурних послуг, а також запровадити нові форми роботи в режимі онлайн.
  • За звітний період закладами культури ВМТГ проведено низку заходів щодо покращення матеріально-технічної бази, розширено спектр інформаційних та дозвіллєвих послуг, культурно-освітню діяльність.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin