Де у Вінниці підприємства-надавачі комунальних послуг ремонтуватимуть мережі

Сьогодні, 3 травня, критична інфраструктура Вінниці працює у штатному режимі. Комунальники стежать за благоустроєм територій, громадський транспорт курсує за графіком, оселі городян отримують комунальні послуги у повному обсязі. А «Цілодобова варта» продовжує тримати руку на пульсі життєдіяльності міста і моніторити інформацію щодо ремонтних робіт на мережах енерго-, водо- та газопостачання.

Начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповідає: «Аварійні бригади КП «Вінницяоблводоканал» усувають сьогодні аварійні ситуації на перехресті вулиць Острозького – В. Антоновича, просп. Космонавтів, перехресті вулиць Шмідта – Пікуса та перехресті вулиць Келецька – Л. Ратушної. Послуги з водопостачання буде відновлено відразу після ліквідації аварії».

Водночас Антоніна Іващук додає, що бригади «Вінницьких міських електромереж» виконуватимуть планові роботи на вулицях: Бучми, Трублаїні, Волинця, Л. Курбаса, Винниченка, Стеценка, Ширшова, Москвіна, Кривоноса, Кожедуба, Некрасова, пр. Коцюбинського, В. Антоновича та Саксаганського. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення електроенергії.

Щодо КП «Вінницяміськтеплоенерго», то його працівники сьогодні виконуватимуть роботи на мережах на вул. Келецькій та вул. І. Миколайчука.

Також АТ «Вінницягаз» повідомляє, що з 3 по 4 травня, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, буде припинено газопостачання на вулицях Бучми, Кузнєцова, Л. Курбаса, Тропініна, Турчановича, 1-й, 2-й та 3-й провулки Турчановича, вул. Г. Юри, провулок Г. Юри та 1-й, 2-й і 3-й провулки Чумацькі. Газопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin