У Вінниці стартував ярмарковий сезон: з музиками та дешевою цибулею (ФОТО)

Перший осінній сільськогосподарський ярмарок на околиці Вінниці зібрав не лише десятки продавців городини, м’яса та ковбас, саджанців та цукру, а й сотні містян. Вінничани згадали про свої кравчучки, якими зручно везти сітки з картоплею та цибулею.

Відверто кажучи, ярмарки біля ТЦ Park Plaza, що на вул. Келецькій, давно стали засобом запастися на зиму картоплею, капустою та цибулею жителям Вишеньки. Близько додому і ціни «як на «Привокзальному».

Так, якщо картоплю у сітках на ярмарку продають по 12 грн/кг, то цибулю можна придбати по 6-6,50, а капусту – по 6 гривень. Саме ці три продукти стали найбільш затребуваними серед вінничан. А щоб відвідувачам і продавцям поліпшити настрій, на ярмарку грали музики з Вінницького району.      

Новини Вінниці / У Вінниці стартував ярмарковий сезон: з музиками та дешевою цибулею (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці стартував ярмарковий сезон: з музиками та дешевою цибулею (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці стартував ярмарковий сезон: з музиками та дешевою цибулею (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці стартував ярмарковий сезон: з музиками та дешевою цибулею (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці стартував ярмарковий сезон: з музиками та дешевою цибулею (ФОТО)
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin