У Вінниці організували черговий захід для молоді міста

Минулої суботи, 21 жовтня, у Вінниці відбувся черговий захід для вінницьких студентів. Організатором міжуніверситетського турніру гри-симуляції козацького державотворення став відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

До участі в турнірі долучилися команди з п’ятьох університетів міста. Під час інтерактивної гри, студенти мали змогу дізнатися чимало цікавої інформації про державотворення, історію українського козацтва, його походження та витоки. Крім того, мова йшла про внутрішню та зовнішню політику, яку вели козаки.

“За умовами гри, кожна команда будувала свою країну та налагоджувала контакти на світовій арені. Таким чином відбувалася взаємодія з іншими учасниками цієї патріотичної гри. Метою таких заходів є поглиблення знань нашої історії, культури та традицій. Козацтво – це незмінна складова України, адже козаки свого часу були неперевершеними у військовій справі. Про їх славу, сміливість та винахідливість ми й говорили під час інтерактивної гри. Учасникам цей захід сподобався, всі були максимально залучені та дізналися чимало цікавого про подвиги козаків”, – сказала начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.

Цього разу перемогу у турнірі здобула команда Вінницького національного технічного університету.

“Дуже вдячні всім учасникам та адміністрації університетів за сприяння у проведенні цього інтерактивного освітнього заходу. Маємо ще чимало креативних ідей і обов’язково будемо їх реалізовувати”, – додала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin