У Вінниці капітально ремонтують прибудинкову територію на вулиці Левка Лук’яненка, 58

Директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман розповідає, що незважаючи на складні виклики, які постали у зв’язку з війною, у Вінниці відновили комплексні ремонти дворів. Їх проводять на умовах співфінансування з мешканцями: 70% вартості оплачує міська рада, 30% – співвласники будинків. На таких умовах також облаштовують паркувальні зони, дитячі майданчики та встановлюють додаткові елементи благоустрою.

«Ремонти дворів проводимо комплексно – розширюємо проїжджу частину, облаштовуємо паркувальні місця, тротуари, робимо бордюри з пониженням для доступності маломобільних груп населення. Усі роботи, які проводяться у дворі, спочатку погоджуються з мешканцями. Співвласники цього будинку виявили бажання встановити три лавочки та три урни на умовах співфінансування», – розповів директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Роман Фурман додав, що у зв’язку з війною в Україні, довелося скоротити цьогорічний обсяг робіт по благоустрою прибудинкових територій. У 2022 році заплановано після заміни зовнішніх мереж тепло та водопостачання, що знаходяться в незадовільному стані, провести капітальний ремонт 12 прибудинкових територій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin