У Вінниці «мінували» вокзал. Повідомлення надійшло на електронну пошту (ВІДЕО)

Вранці 27 вересня великі сили вінницьких правоохоронців та співробітників інших служб оперативного реагування були задіяні на перевірці залізничного вокзалу. Саме його сьогодні «мінували» віртуальні «доброзичливці». Близько 10 години на електронну скриньку до поліції надійшов лист про закладення вибухівки на стратегічному об’єкті у Вінниці.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за кілька хвилин після отримання повідомлення про те, що невідомим чоловіком на залізничному вокзалі залишена сумка з вибухівкою. На місце події прибули працівники вибухотехнічної служби поліції, кінологи, слідчо-оперативна група поліції та рятувальники.

Протягом години правоохоронці перевіряли приміщення та територію залізничного вокзалу на предмет виявлення небезпечних предметів. Повідомлення про замінування виявилося хибним.

За словами начальника обласного главку Юрія Педоса, загалом з території залізничного вокзалу було евакуйовано близько 400 людей. В результаті проведеної перевірки жодних небезпечних предметів не виявлено. 

В діях особи, яка повідомила завідому неправдиву інформацію про замінування передбачена кримінальна відповідальність за ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). За таке правопорушення передбачено покарання – до 6 років ув’язнення. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin