На західній околиці Вінниці розпочинається сезон осінніх ярмарків

Вінничани, а особливо жителі найбільшого «спального» мікрорайону Вишеньки, звикли кожної осені відвідувати «овочеві» ярмарки. По-перше, вони зручно розташовані. А по-друге, вінничанам пропонують товар за значно дешевшою ціною, ніж на вишенських ринках. І до «Привокзального» немає потреби їхати. Цьогорічний ярмарковий сезон у Вінниці стартує 28 вересня.

Якщо хтось забув незмінне багато років місце проведення, то нагадаємо, що під сільськогосподарський ярмарок традиційно відводять ділянку біля ТЦ Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б. За продуктами вінничанам можуть приходити щосуботи по 26 жовтня.  

Як зазначають у Вінницькій ОДА, до участі в ярмарку залучатимуть підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, а також хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торгівельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів.

Також  населенню запропонують саджанці фруктових дерев, кущі смородини, аґрусу, малини та різноманітні квіти.

Зважаючи на те, що попри дані статистики про дефляцію (падіння споживчих цін), майже вся городина та м’ясопродукти останнім часом суттєво подорожчали. Вінничанам  пропонують трохи зекономити і придбати продовольчі товари та сільгосппродукти за прийнятними цінами безпосередньо у виробників.

До речі, вже відомо, що в ярмарку, який пройде 28 вересня, приймуть участь близько 200 товаровиробників з усіх районів області та обласного центру. Найбільше товарів на перший ярмарок привезуть з Вінниці, Вінницького, Літинського,Тиврівського, Липовецького та Немирівського районів. Всього планується реалізувати товарів на суму близько 3 мільйонів гривень.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin