На Тяжилові встановили “острівець безпеки”

Засіб регулювання дорожнього руху встановили на пішохідному переході через вул. Ватутіна, що знаходиться поблизу ЖК Східна Перлина. Віктор Перлов, який наразі є радником міського голови та експертом із організації безпеки дорожнього руху, повідомив про це на своїй сторінці у Фейсбук.

Як зазначає Перлов мешканці новобудови тривалий час були обмежені дорогою без переходів в доступу до громадського транспорту та магазинів . Ще навесні було облаштовано нерегульований перехід на цьому місці. Проте широка проїжджа частина була небезпечна через високій інтенсивності транспортного потоку.

За словами радника міського голови за допомогою острівців безпеки можна стало можливо впорядкувати ширину смуг відповідно до нових державних будівельних норм (3,5 м замість 5 м): “…Це сприятиме зниженню швидкості транспорту та зменшить час перебування пішоходів на проїжджій частині (а отже час існування небезпеки).”

Також варто зауважити, що бетонні конструкції для “острівців безпеки” виготовляють ветерани АТО (“Соціальне підприємство УВВ інжиніринг )

Фотоматеріали були взяті із Facebook сторінки Віктора Перлова

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin