Вінничанам рекомендують оформити Муніципальну картку вінничанина для оплати проїзду у громадському транспорті ВМР

Муніципальна картка надає можливість здійснювати безоплатну пересадку впродовж 30 хвилин з моменту оплати проїзду на всі види громадського транспорту, окрім маршрутних таксі.

Окрім того, варто зазначити, що навіть при перебоях зі зв’язком оплата за проїзд Муніципальною картою проходить миттєво, на відміну від інших альтернативних способів оплати.

Наразі розрахуватися у транспорті можна через QR-код ПриватБанку та СМС-повідомленням з мобільних операторів Vodafon та Lifecell, а також за допомогою безконтактних банківських карт та смартфоном за наявності NFC. Проте на борту маршрутних таксі доступний розрахунок лише Муніципальною карткою вінничанина або готівкою.

Вартість Муніципальної карти вінничанина складає 60 гривень. Для поповнення доступний електронний гаманець – на будь-яку зручну суму. А також – електронний проїзний – 510 грн на 130 поїздок, 750 грн – безліміт. Для студентів та учнів тарифи інші, їх можна переглянути за посиланням.

«Наголошуємо, що оплата проїзду в громадському транспорті Вінницької міської територіальної громади є обов’язковою умовою для стабільного функціонування транспортної системи, особливо за теперішніх обставин, – каже директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна. – Окрім того, Муніципальна картка дає змогу здійснювати безоплатну пересадку впродовж 30 хвилин з моменту оплати проїзду, що буде корисним в умовах зменшення трамвайних маршрутів та періодичних короткотривалих зупинок електротранспорту».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin