Спеціалізовані ліжка отримала Вінницька лікарня швидкої медичної допомоги

Травматологічні функціональні ліжка з електроприводами, матраци та тумбочки на загальну суму близько 200 тис. грн надійшли нещодавно у Вінницьку міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Такий гуманітарний вантаж заклад отримав від громадської організації «Світла-Україна». Про це розповіли у департаменті охорони здоров’я міської ради.

Дане обладнання вже розміщено у хірургічному відділені лікарні та забезпечує комфортне перебування пацієнтів у закладі. У департаменті охорони здоров’я зазначають, що ліжка такого типу забезпечують пацієнтам максимальний комфорт, що вкрай важливо для людей, які змушені тривалий час перебувати у лежачому положенні.

«Висловлюємо щиру подяку громадській організації «Світла-Україна» за надану допомогу в такі важкі для усіх часи, – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Однією з головних переваг ліжок з електроприводом є можливість регулювати його висоту, що є зручним і для медперсоналу, і для пацієнта. Це вкрай важливо для людей, які перебувають на реабілітації після операцій, травм або під час лікування важких хвороб».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin