Лютий сніг: від ранку комунальники продовжують працювати на вулицях Вінниці

У Вінниці до прибирання снігу залучено 31 снігоприбиральне авто. Крім того, на вулицях міста від самого ранку в “ручному режимі” продовжують працювати комунальники. Вони розчищають та обробляють протиожеледними засобами зупинки громадського транспорту, шляхи, тротуари та велодоріжки.

“Сніжити у місті почало ще з четвертої ранку, відтак одразу на прибирання міста виїхала техніка. Станом на 9:00 механізатори здійснили вже і повторні об’їзди, щоб розчистити сніг, оскільки негода поки не припиняється. Працівники “Вінницького шляхового управління” злагоджено працюють над тим, щоб і люди могли без проблем пересуватися містом, і громадський транспорт вчасно виходив на маршрути”, – сказав начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський.

В посиленому режимі розчищають і прибудинкові території. За словами начальника відділу поточного утримання будинків та прибудинкових територій департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Павла Кедися, на розчистку снігу вийшло близько 300 двірників. Вони розчищають тротуари, доріжки, виходи з під”їздів та при необхідності – посипають території піско-соляною сумішшю.

“В деяких районах міста на розчистку дворів від снігу виїхала техніка, – каже Павло Кедись. – Загалом, до цих робіт плануємо долучити 21 одиницю тротуарно- прибиральної техніки, яка працюватиме по мірі необхідності”.

Закликаємо вінничан не створювати затори й подбати про паркування, щоб снігоприбиральна техніка могла проїхати без проблем.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin