Танцівники вінницької «Грації» виступили на Національному чемпіонаті України Lviv Open 2023: результати

Вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» своєю майстерністю підкорили журі Національного чемпіонату України Lviv Open 2023, який проходив у Львові. Під час змагань дві пари танцюристів вибороли золоті нагороди.

Чемпіонами України у категорії «Молодь 1 Латина» стали Марк Полєвода – Владислава Глазко, а в програмі «Ювенали 2 Стандарт» – Арсен Коротков – Даніела Комаренко.

Срібними призерами цих змагань у категорії «Юніори 2 Стандарт» стали Антон Мазуренко та Діана Комаренко.

«Бронзу» чемпіонату здобули Богдан Копоп та Вероніка Мамай (Молодь 1 Стандарт).

Фіналістами турніру у своїх вікових категоріях стали пари: Влад Ковальчук – Валерія Копчинська, Віталій Цегольник – Даша Журбенко, Данило Седов – Марія Коваль.

Як повідомив керівник гуртка народного художнього колективу України ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладкий, паралельно проходив Всеукраїнський чемпіонат, у якому вінницькі пари також показали достойний рівень.

Так, Тимофій Гандрибіда – Наталя Шелест стали переможцями та срібними призерами відповідно у категоріях Ювенали 2 Е та Юніори 1 Е.

Назар Майданюк – Аміна Ілуева двічі вибороли «бронзу», а саме у категоріях Ювенали Е та Ювенали 2 Д.

Також елегантність, витонченість та граційність на паркеті продемонстрували Марія Коровій та Влада Онищенко в категорії «Соло».

«Щоденна старанна праця, відточування своєї танцювальної майстерності та прагнення вдосконалюватись – це те, що нашим вихованцям допомагає підійматись на п’єдестал. А ще вони сміливі та наполегливі», – говорить Денис Гладкий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin