Більше двохсот протоколів за порушення карантину склали вінницькі копи

Також із початку введення Кабінетом Міністрів України карантинних обмежень поліцейські склали на порушників 23 753 адміністративні протоколи. 

На території держави тривають заходи із запобігання поширення коронавірусної інфекції. Відтак до забезпечення таких заходів залучено 15 тисяч правоохоронців, із яких 13 200 –  співробітники Національної поліції України.

Поліцейські забезпечують охорону публічної безпеки та порядку на вулицях населених пунктів, дорогах та автомагістралях, здійснюють охорону осередків захворювання та медичних закладів, де на лікуванні перебувають пацієнти, хворі на Covid-19. 

Окрім того, правоохоронці залучаються до несення служби на карантинних контрольно-пропускних постах для вжиття заходів із запобігання поширенню коронавірусу. Щодоби проводиться близько 1000 рейдів, за результатами яких правоохоронці складають в середньому 350 адміністративних протоколів щодня.

Всього від початку введення обмежувальних заходів поліцейські склали 23 753 адміністративних протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin