Ще чотири освітні заклади Вінниці та польського міста Кельце уклали меморандуми про співпрацю

22 лютого 2023 року у форматі онлайн-конференції відбулася зустріч вінницьких та польських освітян. За її результатами розпочали співпрацю із польськими партнерами вінницькі ліцеї №17, 18, 33 та дошкільний навчальний заклад №35. Подальшу співпрацю реалізовуватимуть в рамках проєкту «Вінниця – Кельце: освітній інтеркультурний діалог».

«14 освітніх закладів громади ще раніше підписали меморандуми із закладами нашого міста-побратима Кельце. Та попри виклики воєнного часу ми не зупиняємося, а продовжуємо співпрацю, зміцнюємо дружні відносини з польськими партнерами, адже місто Кельце неодноразово допомагало і продовжує підтримувати нашу громаду в теперішніх непростих реаліях», – зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Окрім того, в рамках зустрічі відбулося знайомство з новими керівниками освітніх закладів Вінниці та Кельце, котрі уклали співпрацю раніше. До слова, цьогоріч виповнюється 65 років партнерських відносин між Вінницею та Кельце, з нагоди чого у громаді заплановано та реалізовується низка заходів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin