Вінницькі спортсмени МДЮСШ № 5 успішно виступили на чемпіонаті України з сумо

З 17 по 19 березня в Ужгороді проходив чемпіонат України з сумо серед дорослих та молоді до 21 і 23 років (III-IV ранги). У змаганнях брали участь майже 200 спортсменів з усієї країни. З них 16 представників Вінницької МДЮСШ №5, які здобули призові місця.

Так, чемпіонський титул серед дорослих спортсменів виборов Важа Даіаурі.

Бронзові нагороди серед дорослих одержали Вікторія Сабардак та Дмитро Зілецький.

Серед молоді до 21 років «золото» завоював Андрій Поліш, також він здобув першість у категорії до 23 років та посів другу сходинку у категорії – дорослі.

Ірина Гребенчук на чемпіонаті виграла золоту нагороду в категорії молодь до 21 року. Дівчина здійснила переможний дубль, завоювавши друге «срібло» в номінації «Абсолют», а згодом виборола ще одну срібну нагороду.

Срібними призерами у категорії молодь до 21 року стали: Вікторія Ружанська, Вадим Богатчук, Дмитро Зілецький. Анна Михайлевич та Ілля Білий виграли «бронзу».

Друге командне місце серед молоді до 21 року (чоловіки): Ілля Білий, Андрій Поліш, Дмитро Зілецький та Дамір Купреішвілі.

Друге командне місце серед молоді до 23 років (чоловіки): Вадим Богатчук, Андрій Поліш та Дмитро Зілецький. А серед жінок друге місце посіли: Вікторія Ружанська, Софія Коваль, Ліна Слободяник, Ірина Гребенчук у категорії «Абсолют».

Підготував вінницьких чемпіонів – Заслужений тренер України Важа Даіаурі (старший).

«Змагання були дуже виснажливими для наших спортсменів, оскільки вони змагалися серед трьох вікових категорій. Крім того, наша команда не була у повному складі так, як багато спортсменів захворіло та не змогли взяти участь у змаганнях», – каже Важа Даіаурі (старший).

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, додав, що: «У кожного свій фронт наш – спортивний, саме тому сьогодні для нас в пріоритеті – залучення молоді до занять спортом, і виїзди на змагання що дає змогу набути досвіду».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin