У п’яти вінницьких будинках цьогоріч запланували ремонт систем електропостачання: на вулиці Замостянській, 30 роботи вже завершені

Енергоощадні та зможуть витримувати більше навантаження. У Вінниці оновлюють застарілі системи електропостачання. В планах на цей рік – капремонт систем електропостачання та електрощитових у п’яти багатоквартирних будинках. З них, в чотирьох будинках ремонтні роботи здійснюватимуться на умовах співфінансування з міською радою, а в одному – в рамках першого безкоштовного капремонту для ОСББ.

“Зокрема, коштом міського бюджету ремонтні роботи проводились в будинку по Замостянській, 30, – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. – Ремонтні роботи тут уже завершені. По цьому об”єкту в рамках капремонту проводились заходи з енергоощадження, в тому числі встановили світлодіодне освітлення, завдяки чому мешканці зможуть зменшити витрати на оплату освітлення в місцях загального користування”.

Загалом, як зазначає очільник департаменту, перелік робіт по кожному будинку індивідуальний та залежить від потреби. Відтак, якщо в одному будинку можуть проводитися роботи з енергозбереження, в іншому – потрібно в першу чергу вжити заходів на стабілізацію навантаження та недопущення виникнення аварійних ситуацій: пов”язаних як з перепадами напруги так, і зростанням навантаженням на мережу, зокрема, у зв”язку з використанням великої кількості побутової електронної техніки.

Наразі ремонтні роботи також завершуються в будинку за адресою вулиця Антонова,28. Щодо решти будинків, то капітальні ремонти тут розпочнуться згодом. На даний час ці будинки знаходяться на різних етапах підготовки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin