Влаштували інтерактив та видали допомогу: маленьким вінничанам, які перебувають на обліку в Службі у справах дітей, організували цікаве дозвілля

Для дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах і знаходяться на обліку в Службі у справах дітей міської ради, організували розважальний захід та видали допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни та іншого. Гуманітарну допомогу надав благодійний фонд “Літаври”.

До допомоги увійшли продукти харчування, засоби гігієни, а також одяг, розповідає заступник директора БФ “Літаври” Григорій Білоус.

“Ми допомагаємо внутрішньо переміщеним особам, які є у Вінниці. Із соціальними службами міста ми домовилися організувати ось такий захід, аби допомогти також вінничанам, адже їм також необхідна підтримка”, – додає Григорій Білоус.

Поки батьки отримували допомогу та спілкувалися із представниками Служби у справах дітей, маленькі вінничани розважалися із аніматором: бавилися в ігри, малювали, танцювали та співали патріотичних пісень.

По завершенню заходу дітки також отримали пледи. Важливо зберегти для них дитинство, навіть у воєнний час, говорить начальниця відділу захисту прав дітей Служби у справах дітей ВМР Людмила Марценюк.

“Сьогодні ми запросили дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах і які виявили потребу в продуктах харчування, в одязі та інших предметах домашнього вжитку. Це дітки, в сім’ях яких наявні певні проблеми, і їх потрібно вирішувати за допомогою держави, в чому їм допомагає Служба у справах дітей, міська рада, а також благодійні фонди”, – додає Людмила Марценюк.

Служба у справах дітей й надалі планує проводити подібні заходи, аби охопити й іншу категорію дітей, що перебувають у них на обліку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin