Для розвитку та реабілітації: прийомні сім’ї, міські бібліотеки, підліткові клуби та інші отримали канцелярське приладдя від міських соцслужб та міжнародних партнерів

Понад 200 коробок різного канцелярського обладнання сьогодні, 19 квітня, отримали прийомні сім’ї, дитячий будинок сімейного типу, міські бібліотеки, центри підліткових клубів за місцем проживання, громадські організації, центр реабілітації “Гармонія” та інші. Це гуманітарна допомога, яку міському центру соціальних служб передали міжнародні партнери: дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) та СОС Дитячі Містечка Україна.

Із цими міжнародними партнерами пів року тому міська рада підписала Меморандум, розповідає директорка міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

“Ми вдячні нашим партнерам. Вони активно долучаються до підтримки вразливих категорій вінничан, а також внутрішньо переміщених осіб. Ми маємо також діючий проєкт. Це дитяча точка #Спільно, яка розташована у Вінниці за адресою: проспект Космонавтів, 30 (“Прозорий офіс”), каб. 305. Там для вінничан та внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надають психологічну та соціальну допомоги”, – розповідає Наталія Добровольська.

Співпраця із міжнародними партнерами дозволяє надавати ще більше підтримки сім’ям та організаціям, які цього потребують. Сьогодні понад 200 коробок із канцелярським приладдям передали різним установам міста, а також прийомним сім’ям та дитячому будинку сімейного типу.

Забрати канцелярію для центру реабілітації “Гармонія” прийшла його фахівчиня Тетяна Тетер.

“Наші дітки люблять малювати, писати, розфарбовувати. І ми можемо за допомогою цих канцелярських наборів проводити нашу активну реабілітацію”, – розповідає соціальна вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації “Гармонія” Тетяна Тетер.

До кінця тижня таку ж допомогу передадуть 44 школам міської територіальної громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin