Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №16 : 19:04:2020

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №16
  • Автогаз по 9 грн/л, 20 найпопулярніших кросоверів українського авторинку, чому зростає кількість ДТП у карантин, 34-річний седан BMW за $60 000 та як продати своє авто менш як за тиждень.

Середня ціна автогазу впала до 9 грн/л

Приємна новина для власників автомобілів з газобалонним обладнанням: заправлятись стало настільки дешево, що таких цін не було з 2016 року. А у відсотках ціна за літр пропан-бутанової суміші зараз становить 38% від вартості такого ж об’єму бензину марки А-95. Такий стан справ, напевно, змусив захвилюватись навіть окремих електромобілістів. До речі, не всі АЗС скинули ціни – тисніть на «Читати більше» щоб дізнатись, де автогаз зараз найдешевший.

Читати більше…

 

Трафік менший – аварій більше. Статистика ДТП у березні

Карантин мав би призвести до того, що знизиться інтенсивність руху автотранспорту, стане менше пішоходів, зникнуть затори та «тягнучки». В результаті це мало б помітно зменшити кількість ДТП – адже якщо менше машин, відповідно менша імовірність їхнього зіткнення. Все було б так, якби не офіційні дані патрульної поліції, які свідчать про геть протилежне: кількість ДТП та їхніх жертв суттєво зросла. Парадокс? – на перший погляд так. Однак ми, разом з автомобілістами, відвідувачами AUTO.RIA, спробували знайти пояснення цьому явищу.

Читати більше…

 

ТОП-20 найпопулярніших кросоверів в Україні

Максимально практична підбірка кросоверів та позашляховиків, які були найпопулярнішими на вторинному авторинку у березні. Окрім позиції у рейтингу, як завжди у таких наших підбірках, можна дізнатись актуальні ціни та переглянути «живі» пропозиції про продаж автівок класу SUV. Навіщо? Щоб знати що зараз популярне, що купують, де є найбільший вибір.

Читати більше…

 

34-річну BMW E30 оцінили як новий Х3

Не всі автомобілі однаково дешевшають зі збільшенням їхнього віку. Наприклад, BMW 3 серії випуску 1986 року, ціни на яку в Україні починаються приблизно з $1500, у Великій Британії оцінили у $60 000. Причина – авто має пробіг всього 509 кілометрів (не тисяч!) і всі ці роки зберігалось у спеціальному боксі з контрольованою температурою та вологістю. Чим це цікаво для українського автомобіліста? Варто принаймні розглянути фото цієї «трійки», щоб побачити що таке справжній «ідеальний стан» та оригінальна заводська комплектація.

Читати більше…

 

Розширена перевірка VIN Max пришвидшує продаж авто

Найбажаніший варіант для продавця, це коли після прийняття рішення про продаж автомобіля за кілька днів знаходиться реальний покупець й угода відбувається. Однак часом цього дня можна чекати досить довго, скажімо, якщо встановити завищену ціну на машину, замість детального опису вказати лише «всі питання по телефону», приховати номерні знаки на фото, та й самі фотознімки зробити абияк.

А якщо ж ви жодної з цих помилок не зробили, й бажаєте максимально прискорити продаж авто – ось порада: скористайтесь розширеною перевіркою VIN Max, яка доступна на AUTO.RIA. Статистика свідчить, що третина продавців, з тих, що скористались VIN Max, продали машину раніше, ніж закінчився тиждень. Чому б і вам не спробувати?

Читати більше…

 

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цікаві та перевірені новини гарантовано навіть під час карантину!

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin