Іллінецька поліція розпочала досудове слідство з причини встановлення особи порушника. 16 квітня виявлено зловмисника, який підозрюється у викраденні коштів, алкоголю та тютюнових  виробів з магазину у селі Росоховата Іллінецького району.

Начальник Іллінецького відділення поліції Олег Паламаренко інформує, що до поліції з заявою про крадіжку звернувся місцевий чоловік, та заявив, що з його магазину викрадено 1500 грн, алкоголь та цигарки.

На місці злочину працівники поліції виявили, що злодій, для проникнення в магазин, пошкодив вікна та демонтував металеву решітку.

Наразі поліція встановила підозрюваного. Ним виявився 14- річний мешканець Іллінецького району.

16 квітня оперативники Іллінецького відділення поліції встановили  особу зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у викраденні  грошових коштів, алкоголю та тютюнових виробів з магазину  у селі Росоховата.  Поліцією розпочато досудове розслідування.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). За таке правопорушення  передбачено до 6 років .

Про це повідомляє Офіційний сайт Національної поліції.

Василина Вереснева