Відкритий турнір з пляжного волейболу сьогодні відбувся у Вінниці

Шалені емоції, боротьба за перемогу та оплески за набрані очки. Сьогодні, 6 липня, відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада організували на пляжу «Хімік» відкритий пляжний турнір для молоді та гостей міста.

Участь у змаганнях взяли хлопці та дівчата віком від 15 до 25 років, серед яких студенти та школярі громади. Загалом до турніру доєднались близько 50 охочих. Впродовж усієї гри команди гравців отримували активну підтримку вболівальників.

За словами начальниці відділу молодіжної політики Юлії Мончак, спортивний захід організували з метою створення цікавого та корисного дозвілля для молоді у літній час.

«Сьогодні у спортивному дійстві взяли участь вісім команд, у складі яких і ветерани волейболу, і молодь, яка тільки починає свій спортивний шлях. Приємно вражені, що попередню реєстрацію ми закрили за пів дня – охочих взяти участь у грі виявилось багато», – розповіла вона.

Отож, за підсумками турніру призові місця вибороли:

  • 1 місце – команда «ДонНу»
  • 2 місце – команда «Держгеокадастр»
  • 3 місце – команда «Хаймарс»

На завершення заходу усі учасники отримали грамоти та символічні подарунки – брендовану продукцію відділу молодіжної політики та солодощі.

“Ви усі молодці, і не тільки сьогодні, адже тут зібрались юні волонтери та активні учасники життя нашої громади. Під час гри кожна команда проявила себе якнайкраще, тож бажаємо вам побільше перемог у житті та віри у власні сили”, – підсумував депутат Вінницької обласної Ради Сергій Кривешко.

Як додали організатори, за ініціативи молоді подібні спортивні заходи проводитимуть й у майбутньому.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin