У Вінниці триває будівництво муніципального будинку на вулиці Привокзальній

На вулиці Привокзальній у Вінниці продовжують будувати десятиповерхівку у межах Програми “Муніципальне житло ВМТГ”. На об’єкті вже облаштували підземний паркінг з подвійним призначенням, Проклали зовнішні мережі до будинку та звели перший поверх. А зараз виконується будівництво вертикальних елементів наступного, другого поверху.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний, пріоритетність по кількості квартир віддали військовослужбовцям, які зараз захищають Україну на полі бою.

“Для них виділили найбільшу квоту – 30 квартир. Наразі маємо вже 22 учасників і ще 8 об’єктів інвестування виділили на додаткову реєстрацію. У будинку також житимуть люди з числа ВПО, бюджетники, люди з інвалідністю, багатодітні та молоді сім’ї”, – сказав Андрій Очеретний.

Вартість реалізації 1м2 об’єктів інвестування становить 27 900 гривень та залишається однією з найнижчих на первинному ринку житла у Вінниці.
Нагадаємо, з 25 вересня по 8 жовтня 2023 року включно триватиме додаткова реєстрація на участь у Програмі. Всі охочі можуть долучитися до проєкту. Подробиці про Програму тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin