Вінницькі хокеїсти привезли додому «срібло» з Всеукраїнського турніру

З 16 по 17 вересня в Черкасах проходив Всеукраїнський турнір з хокею на траві серед юнаків 2010-2011 р.н., присвячений пам’яті Захисника України Артема Булаша. Вінницька команда, з міської дитячо-юнацької спортивно школи № 1, посіла другу сходинку п’єдесталу.

На турнір з’їхалися шість команд хокеїстів із Черкащини, Сумщини, Вінниці та Калинівки. Змагання видались запеклими. Попри юний вік, спортсмени продемонстрували високий рівень майстерності. Відзначились і вихованці Вінницької МДЮСШ № 1, виборовши «срібло» у загальному підсумку.

Крім того, вінничанин Іван Васюра, був визнаний кращим гравцем турніру.

«Такі заходи сприяють розвитку спорту серед молоді та вшановують пам”ять Героїв, які віддали своє життя за Україну. Цей турнір, безсумнівно, допомагає хокеїстам розвивати свої навички та виховувати спортивний дух», – наголосив тренер команди Олексій Пламаділ.

Також він додав, що юні гравці відчули справжнє захоплення від того, що брали участь у спортивному заході такого рівня.

«Діти мали можливість виходити на поле, боротися за свою команду та відчувати атмосферу справжнього змагання, – зазначив тренер. – Ми віримо, що молодь, яка росте в дусі такого патріотизму, зробить нашу країну ще міцнішою!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin