Усіх бажаючих запрошують долучитися до театрального гуртка «Мельпомена» у Вінницькому Палаці дітей та юнацтва

При Вінницькому Палаці дітей та юнацтва діє безкоштовний гурток театрального мистецтва. Зразковий художній колектив України театральна студія “Мельпомена” працює з 2007 року. За цей час ця аматорська студія стала відома по всій Україні, здобувши сотні перемог на Всеукраїнських конкурсах та фестивалях.

У 2013 році колективу театральної студії «Мельпомена» за активну участь у справі відродження та примноження надбань національної культури та художньої спадщини українського народу, а також високий художній рівень було присвоєно звання «Зразковий художній колектив».

За останні роки вихованці «Мельпомени» взяли участь у 20 Всеукраїнських, 10 обласних, 16 міських конкурсах, де вибороли 105 призових місць та 5 нагород «Гран-прі».

Багато вихованців студії продовжують фахово вивчати театральне мистецтво та стали акторами Вінницького обласного академічного муздрамтеатру ім. Садовського.

В ході занять діти не лише вивчають основи театрального мистецтва, а й займаються хореографією та вокалом, адже володіння тілом та голосом – дуже важливі на сцені. Вихованці студії – справжні шанувальники театрального мистецтва, з легкістю перевтілюються в казкових персонажів чи героїв п’єс, веселих і трагічних.

Долучитися до гуртка можуть діти від чотирьох років. Керівник гуртка: Вонсовська Людмила Петрівна.

Заняття відбуваються двічі на тиждень, щопонеділка та щовівторка. Детальніша інформація за телефоном: 67-16-70 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin