Вінничани повернулись з перемогою із міжнародної «Львівської регати» з веслування на байдарках і каное

Спортсменки Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Анастасія Пенедюк та Владислава Трохименко повернулись із ХХІ міжнародної «Львівської регати» з веслування на байдарках та каное з золотими та срібними нагородами.

Участь у спортивні події брали понад 300 спортсменів із 14 областей України. Серед них юніори та юніорки 2006-2007 р. н., юнаки та дівчата 2008-2009 р. н. та учасники за заявками спортивних товариств і шкіл 2010-2011 р. н.
Наші спортсменки показали виняткові навички веслування на дистанціях різної складності та тривалості.

Так, Владислава Трохименко здобула дві золоті нагороди на дистанції 200 м «К-1» та 500 м «К-2» МІХ.

Вражаючі результати й в Анастасії Пенедюк. Дівчина здобула першість на водній трасі в 100 м та 500 м «С-1», а також двічі стала срібною призеркою на відстанях у 200 м «С1» та «С-2 МІХ»

Готували спортсменок тренери Людмила Козаченко та Олександр Селезньов.

«Спорт об”єднує та надихає, і ця регата стала відмінною можливістю для наших вихованок продемонструвати свої вміння та волю до перемоги. Вони не тільки принесли славу Вінниці, а й надихнули інших на досягнення нових висот у спорті», – говорить тренер Олександр Селезньов.

«Наші вінницькі спортсменки здобули низку вагомих перемог та високих місць на п’єдесталі. Їх відданість тренуванням та бажання стати найкращими принесли вражаючі результати. Ми пишаємося нашими юними талантами та бажаємо їм нових перемог та успіхів у майбутньому!» – зазначила своєю чергою в.о. директора МДЮСШ №2 Світлана Куліш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin