Релокацію до Вінниці здійснили 337 суб’єктів господарювання з інших регіонів України

З початку повномасштабної війни Вінниця опинилася в трійці лідерів серед міст, де зареєструвалася найбільша кількість релокованих підприємств. Станом на початок жовтня у нашій громаді офіційно зареєструвалися вже 337 суб’єктів господарювання з інших областей України. Всі вони працюють у різних сферах економічної діяльності.

Як повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний, завдяки релокації підприємства зуміли не лише продовжити працювати в умовах війни, а й створити 1674 нових робочих місць як для вінничан, так і для людей з числа внутрішньо переміщених осіб.

“Бізнес продовжує проявляти свою стійкість та готовність працювати за будь-яких умов. Про це свідчить те, що процес релокації суб’єктів господарювання з інших регіонів до Вінниці триває. Для того, щоб забезпечити новоприбулі підприємства належними умовами, наші спеціалісти напрацювали цілу базу приміщень різного призначення від 100 до 15000 м2 – це складські, офісні, виробничі приміщення, які пропонують релокованому бізнесу для розміщення своїх потужностей. Вінниця має статус інвестиційно привабливого міста і ми справді дуже вболіваємо за те, щоб підприємці мали можливості для розвитку та масштабування саме в Україні. Підтримуючи їх тут, ми підтримуємо економіку, стабільність якої необхідна для боротьби з ворогом”, – переконаний Андрій Очеретний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin