Вінничан та переселенців запрошують відвідати тренінг «Сміх замість ліків, або врятує сміхотерапія»

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом запрошують вінничан та переселенців відвідати захід з елементами тренінгу «Сміх замість ліків, або врятує сміхотерапія». Він пройде 6 жовтня.

«Вплив позитивних емоцій у нашому житті важко переоцінити. В умовах війни усі ми живемо в стані підвищеної тривоги, страху, надмірної вразливості та невпевненості у завтрашньому дні. Департамент соціальної політики міської ради здійснює заходи щодо соціального захисту населення нашої громади, а також систематично працює над пошуком нових шляхів і реалізацією ініціатив, аби відволікти від буденності, підтримати і розрадити тих, хто найбільше потребує сторонньої допомоги. У цьому нас підтримує також Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб», – зазначає координаторка заходу Оксана Павлюк.

Сеанс «сміхотерапії» проведе інструктор йоги, звукотерапевт Вадим Редько. Зустріч відбудеться у п’ятницю, 6 жовтня, о 12:00 в актовій залі департаменту соціальної політики Вінницької міської ради за адресою: вул. Соборна, 50.

Участь можлива за попередньою реєстрацією: https://cutt.ly/Pwnwo2Nu

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin