Працівники закладів освіти дізнались, як дбати про ментальне здоровʼя дітей в умовах війни

Педагоги Вінниці та Вінниччини отримали навички психологічної допомоги дітям в умовах війни. Для цього Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував онлайн-семінар «Психологічна допомога дітям в умовах воєнного стану». У ньому взяли участь вихователі дошкільних закладів та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів. Семінар провели провідні експерти галузі, співробітники Інституту психології імені Г. С. Костюка Національної академії педагогічних наук України.

До онлайн-семінару доєднались близько ста педагогів з Вінниці та Вінницької області. Вони прослухали лекції від фахівців з Інституту психології, познайомились з новими техніками роботи та обмінялись досвідом.

Головна мета цього заходу — подбати про ментальне здоровʼя підростаючого покоління. Спікери семінару зазначили, що негативний вплив війни на дитячу психіку може мати довготривалі наслідки. Тому працівники закладів освіти мають володіти необхідними знанням та навичками для роботи з дітьми в умовах війни.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin