“Маленькі волонтери”: понад 20 пакунків з необхідними речами передали на передову Захисникам вихованці VinSmart Центрів

У Вінниці на базі Центру підліткових клубів за місцем проживання діє акція “Маленькі волонтери”. Вихованці різноманітних гуртків долучилися до збору гуманітарної допомоги, призначеної для військових, які боронять Україну від російського ворога.

Дітям разом з батьками та педагогами VinSmart Центрів вдалося сформувати понад 20 пакунків з необхідними речами на передову. Їх уже передали Захисникам.

Директор комунального закладу “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира зауважив, що діти вражають дорослих своїх патріотизмом та любов’ю до рідної України. Він подякував кожному маленькому волонтеру за тепло і турботу, якими вони готові ділитися.

“Вони не лише приносили смаколики і необхідні речі, а й малювали яскраві та теплі малюнки, виготовляли обереги, наповнені добром та підтримкою. Зусилля кожного Центру призвели до формування понад 20 пакунків на передову. Це наш внесок у створення комфорту та підтримки для тих, хто стоїть на захисті нашої країни, – сказав Дмитро Мира. – Дякуємо кожному маленькому волонтеру за їхню теплоту і турботу. Разом ми створюємо краще майбутнє для України”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin