З початку року від психологів Вінницького міського центру соцслужб понад 1600 людей отримали психологічну допомогу

У Вінницькому міському центрі соціальних служб психологи прагнуть забезпечити психологічний благополучний стан вінничан, оскільки це є одним із головних пріоритетів Вінницької міської ради. Спеціалісти надають допомогу та працюють над покращенням ментального здоров’я вінничан, переселенців, а також Захисників і Захисниць. З початку 2023 року, у співпраці з психологами-волонтерами, вони вже здійснили консультації для 1607 осіб.

Спеціалісти надають допомогу та покращують ментальний стан вінничан, переселенців, а також Захисників і Захисниць. З початку 2023 року разом з психологами-волонтерами вони провели консультації 1607 людям.

«З початком повномасштабної війни зросла потреба у психологічному відновленні українців. Тож психологи Вінницького міського центру соціальних служб щоденно проводять консультації для тих, хто цього потребує. Найбільше – для Захисників і Захисниць, а також ВПО», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Психологічну допомогу вінничанам та людям, які евакуюються з регіонів України, де ведуться активні бойові дії, надають з самого початку повномасштабної війни. Цілодобове чергування на вокзалах задля підтримки переселенців – ось як провели зиму-весну 2022 року психологи соцслужб.

Тоді ж на базі Вінницького міського центру соціальних служб спільно з Психологічною кризовою службою у Вінницькій області створили групу для надання психологічної допомоги. Психологи Центру та психологи-волонтери відвідують заклади, де перебувають люди, які покинули місця проведення бойових дій та надають їм кваліфіковану екстрену психологічну допомогу – проводять роботу не лише з дорослими, а й з дітьми.

Психологічну підтримку фахівці соціальних служб надають також Захисникам, Захисницям та членам їхніх родин. Працюють за самозверненнями, а також відвідують заклади, де військові перебувають на лікуванні.

Наразі у Вінницькому міському центрі соціальних служб працює 5 штатних психологів, також залучені психологи-волонтери.

Звернутися по психологічну допомогу можна за номером телефону Вінницького міського центру соціальних служб: 067-431-20-31. Контакти волонтерів-психологів можна знайти тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin