На стадіоні вінницької школи №35 уже четвертий рік поспіль проводиться матч пам’яті екс-директора футбольного клубу «Нива» 90-х років Петра Ничипоренка. В футбольному житті Вінниччини був яскравий період коли місцева футбольна команда «Нива» грала в Прем’єр-лізі України, брала участь в єврокубкових матчах з командами «Садам» (Таллін) і «Сйон» Швейцарія. Це найвище досягнення футбольної еліти Вінниччини.

В матч завітали участь як спортсмени, так і представники влади. У своїх промовах висловлювали глибоку шану та згадували цікаві історії з життя.

Після урочистої частини відбулась футбольна зустріч між командами: «Парк Поділля» с.Медвеже Вушко та «Зоря» с.Зарванці.Гравці продемонстрували свою майстерність та командну згуртованість. З рахунком 1:5 перемогла команда «Парк Поділля» с.Медвеже Вушко.

Усі учасники матчу були нагородженні грамотами, футбольними м’ячами та сувенірами, а команда переможець отримала символічну тарілку з надписом пам’яті директора футбольного клубу «Нива» Петра Ничипоренка.

Валентина Лісова