Як у Вінницькій міській територіальній громаді допомагають підприємцям

Вже третій рік поспіль вінницькі підприємці отримують компенсацію за новостворені робочі місця. Така програма діє у Вінницькій міській територіальній громаді в рамках підтримки бізнесу. Сьогодні, 14 грудня, на засіданні виконавчого комітету затвердили відповідне рішення про компенсацію витрат на загальнообовʼязкове державне соціальне страхування за новостворені робочі місця трьом місцевим компаніям, які у третьому кварталі цього року сумарно створили понад 200 робочих місць.

Як розповідає директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов, пільга передбачає часткову компенсацію витрат на ЄСВ за кожного нового найманого працівника.

“У третьому кварталі на компенсацію подали три підприємства, загалом вони створили 222 робочих місця у період з липня по вересень. Це хороший показник. Загалом, за час війни загальна кількість новостворених робочих місць складає понад 3200. Ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб забезпечити економічну стійкість громади”, – сказав Максим Мартьянов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin