У Вінниці 30 сімям опікунів та піклувальників, які виховують дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, роздали «теплі» набори

Ковдри, подушки, постільну білизну, термоси, ліхтарики та продуктові набори сьогодні, 21 грудня, роздали 30 сім’ям опікунів та піклувальників, які виховують дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, що перебувають на обліку у Службі у справах дітей міської ради, а також дітям переселенців. Допомогу організувала релігійна місія «Карітас-Спес-Вінниця».

Служба у справах дітей постійно здійснює контроль за дітьми, які перебувають під опікою та піклуванням та відповідно знають, яка родина чого потребує.

«Війна перевернула життя мільйонів людей. Та чи не найбільше потерпають від військової агресії росії діти. Чужих дітей не буває. Ми живемо у такий час, що потрібно безперервно турбуватися про кожну дитину, родину, яка проживає чи знайшла прихисток у нашій громаді. Сьогодні за сприяння “Карітас-Спес-Вінниця” тридцять сімей, у яких виховуються діти, які мають статус сиріт або позбавлених батьківського піклування, отримали допомогу до різдвяно-новорічних свят», – розповіла начальниця служби у справах дітей міської ради Людмила Шафранська.

Сім’ї та діти отримали комплект постільної білизни, теплу ковдру, подушку, термос, ліхтар, а також продуктовий набір.

«Релігійна місія “Карітас-Спес” регулярно допомагає людям, які найбільше того потребують. Сьогодні у співпраці зі службою у справах дітей підтримуємо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Сподіваємось, що такий набір та продуктовий пакунок стане у пригоді сім’ям напередодні Різдва», – зазначив директор релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич.

Отримувати допомогу сьогодні прийшла і пані Альона. Вона опікується 8-річною Ангеліною, яка є її племінницею, та виховує двоє біологічних дітей.

«Зараз кожна допомога важлива, особливо у такий важкий час. Тому вдячні службі у справах дітей міської ради та “Карітас-Спес-Вінниця” за підтримку», – зауважує пані Альона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin