Мавіки, авто, тепловізори, грілки та розвідкомплекс передала Вінниця бійцям ГУР

Вінниця продовжує підтримувати Захисників та Захисниць. Так, сьогодні, 22 грудня, міський голова Сергій Моргунов, спільно з представниками муніципалітету, передав чергову партію допомоги військовослужбовцям спецпідрозділу ГУР «Артан». До неї ввійшло 5 коптерів «Mavic», 5 тепловізорів, 10 тисяч хімічних грілок, 1 розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс та 40 термосів для їжі різної місткості. Окрім того, представники Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передали військовим два автомобілі. Відтак це відповідає принципам та пріоритетам Вінницької міської ради, а саме безпеці та обороні.

Очільник громади зазначив, що запитів від військовослужбовців постійно більшає. Зокрема, кількість військових частин, яким допомагає Вінниця, вже зросла до 24.

«Передаємо два автомобілі у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, тобто, це за кошти волонтерів та депутатів міської та обласної ради, – зазначив Сергій Моргунов. – Також передаємо БПЛА, мавіки, термоси, хімічні грілки, приціли та інше обладнання. І я вважаю, що вони стануть у нагоді на фронті. Щодо підтримки різної кількості військових частин, то вона збільшується. По факту ми взаємодіємо уже з 24 частинами та підрозділами».

Колишній депутат Вінницької міської ради, а наразі військовослужбовець, Володимир Торкотюк подякував за надану допомогу та зазначив, що Вінницька громада неодноразово підтримувала його підрозділ.

«Громада постійно допомагає нашому підрозділу. Ще з першого дня війни все, що нам потрібно, вона допомагає. Нам сьогодні передали 2 автомобілі, які потрібні для нашого підрозділу. Також передали БПЛА, зимові грілки й багато всього, що потрібно для мого особового складу», – зазначив Володимир Торкотюк.

Окрім того, військовослужбовці, на знак вдячності за підтримку, передали Вінницькій громаді бойові стяги.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin