«Зараз домовляюсь про утилізацію масок»: як карантин вплинув на життя школярки : 09:04:2020

«Зараз домовляюсь про утилізацію масок»: як карантин вплинув на життя школярки
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: велоактивістів, SMM-редакторок, мандрівників, працівників міськради…
  • Нижче вже 11 історія з циклу. У ній школярка та розробниця станції глибокого сортування сміття Shuttle Марія Ошовська розповідає про дистанційну підготовку до екзаменів, корисні ініціативи, яким зараз приділяє свій час та про те, як варто сприймати карантин. 

— Усе почалось у четвер, коли класна керівниця сказала, що завтра в школу ми не йдемо. Навчальні заклади були першим та єдиним, що зачинили в ті дні, тому це не здавалось таким серйозним. 

Перші наслідки карантину я відчула на роботі нашої станції сортування відходів Shuttle, коли ми були вимушені закритись, не отримавши змоги навіть закінчити заплановані вивози вторсировини. Хтось виїхав за місто, а хтось був проти, щоб його діти їздили волонтерити на чергування (на нашій станції працюють учні шкіл). До того ж одна організація з Києва, куди ми надсилали певні види сировини, зупинила її прийом поштою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin