Виконком Вінницької міськради оголосив тендер на закупівлю тепловізорів

Виконавчий комітет Вінницької міської ради оголосив тендер на закупівлю технічного обладнання для Збройних Сил України майже на 32 млн грн. У планах придбати 200 одиниць тепловізорів, а саме тепловізійних монокулярів.

В планах придбати 200 тепловізорів (тепловізійних монокулярів).

Тендер був оголошений днями на платформі публічних закупівель Prozorro.

Тепловізор – це “очі” для ЗСУ. Саме за допомогою таких пристроїв військові можуть завчасно помітити ворога в умовах поганої видимості, зокрема в нічний час. Відповідно до технічної документації, за допомогою такого обладнання можна побачити людей на відстані до 1,9 км. Воно також покрите спеціальним захистом від пилу та небезпечного контакту, витримує занурення у воду на 30 хвилин на глибину до 1 метра без будь-яких пошкоджень.

Чимало таких технічних засобів Вінницька міська рада разом з Вінницькою громадою передала військовим частинам у 2023 році та на початку 2024 року.

Нагадаємо, Вінницька міська рада вже опрацювала результати військових тендерів на Prozorro. З шести оголошених на початку року тендерів з двома переможцями буде укладена угода. Так, Вінниця придбає 40 так званих ловців шахедів – пошукових прожекторів Bandera для потреб ЗСУ, а також 40 блоків багатоканальної зарядки Bandera Power 225 S.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin