У Вінниці для читачів книгозбірні № 13 провели тематичний захід до Дня закоханих

Сьогодні, 14 лютого, в міській бібліотеці-філії № 13 провели тематичний захід до Дня закоханих. Розважальна програма «Я + Ти» стала справжнім святом для маленьких читачів із ліцею № 21. Для них організували конкурси та розповіли про цікаві факти, пов’язані зі святом закоханих. Основна мета заходу – нагадати про важливість любові, дружби та поваги у нашому житті.

Захід розпочався з цікавих розповідей бібліотекарів про історію та факти, пов”язані зі святом закоханих. Діти дізналися, що цей день не обмежується тільки романтичними стосунками, а й охоплює також дружбу та родинні зв”язки.

Для учасників також відкрили тематичну книжкову виставку та підготували конкурси. Зокрема, гра «Знайти половинку» дозволила хлопчикам та дівчаткам відшукати та скласти пари із запропонованих літературних героїв, а у конкурсі «Комплімент» вони змагалися не лише у знанні пестливих слів, а й дізналися значущість таких слів як «любов», «повага» та «товариськість».

«Програма “Я + Ти” покликана розвантажити дітвору, відволікти від сьогодення, подарувати їм щирі посмішки та веселі згадки про цей день. Сьогодні вкрай важливо, дарувати дітям тепло, любов та турботу», – каже директорка книгозбірні Віра Лебєдєва.

Тетяна Кузьменко, класна керівниця четвертого класу ліцею № 21, учнів, які брали участь у дійстві, зазначила: «Спостерігати за нашими дітьми сьогодні в межах цього заходу було для мене великою радістю. Вони не лише розважалися та конкурували, але й отримали можливість поближче познайомитись із світом книг та бібліотеки. Дуже дякую нашим бібліотекарям за цю подію, яку вони так вдало організували».

Завершальною частиною дійства стало дарування книг маленьких ліцеїстів для бібліотеки, адже сьогодні поряд із Днем закоханих також відзначають Міжнародний день дарування книг.

«Хлопчики та дівчатка принесли з собою художню літературу, енциклопедії тощо. Усі вони розширять наш бібліотечний фонд та подарують читачам можливість насолоджуватися новими творами та здобутими знаннями», – підкреслила Віра Лебєдєва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin