У Вінниці клієнти реабілітаційного центру «Гармонія» готують особливий подарунок для Захисниць

У Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» проходить чергова благодійна ініціатива. Клієнти закладу спільно з батьками готують подарункові бокси для військовослужбовиць. До кожної коробочки входить власноруч приготоване печиво чотирьох видів.

Світлана Півторак, мати одного з клієнтів центру реабілітації «Гармонія», волонтерить з перших днів повномасштабної війни.

«25 лютого, у день народження Лесі Українки, ми відзначатимемо День української жінки. Я знаю дуже багато жінок, які несуть службу. Тож до свята ми вирішили підтримати наших Захисниць та зробити їм солодкий подарунок. Самі військовослужбовиці неодноразово казали, що дуже радіють, коли подарунки надсилають саме діти. Тому ми захотіли доставити радість нашим Захисницям та передати часточку тепла від вінницьких діток», – розповідає Світлана Півторак.

Окрім смаколиків, військовослужбовицям передаватимуть великі бокси з засобами гігієни, необхідним одягом, вітамінними сумішами від волонтерів. Це все отримають Захисниці, які несуть службу на донецькому та херсонському напрямках.

Клієнти центру реабілітації «Гармонія» приготували 20 коробочок. До кожної входять по чотири види печива: горішки зі згущеним молоком, вівсяне, пісочне печиво, італійське печиво «біскотті». Усі рецепти особисто перевірені мамами «гармонійців», які запевняють: домашні смаколики прийдуться до смаку військовослужбовицям.

«Ми не вперше готуємо домашнє печиво для наших Захисників і Захисниць. Наприклад, до різдвяно-новорічних свят передавали “коробочки любові” з подарунками для оборонців. Розуміємо, що їм нелегко далеко від дому, у важких умовах, тому намагаємося допомагати військовим в міру своїх сил», – зазначає вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю Тетяна Тетер.

До благодійної справи долучилася і Олександра Куренюк. Дівчина завжди радо бере участь в таких заходах.

«Хочеться допомогти військовим, тому що їм дуже важко. Сподіваюсь, війна чимскоріше закінчиться нашою Перемогою», – каже Олександра.

Нагадаємо, щоб стати клієнтом Вінницького міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» імені Раїси Панасюк, телефонуйте за номером (0432) 507-504 або звертайтесь за адресою: м. Вінниця, вул. В. Винниченка, 5.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin