Вінницькі підприємці зберегли 8 тисяч робочих місць



Роботодавці Вінниччини продовжують звертатись до центрів зайнятості області щодо отримання допомоги по частковому безробіттю.

Так, станом на 1 липня 2020 року до обласної служби зайнятості роботодавці подали майже 5000 пакетів документів, серед них 4116 фізичних осіб-підприємців. Робочою групою обласного центру зайнятості вже прийнято 3564 позитивних рішення щодо отримання допомоги по частковому безробіттю для 7997 осіб, з них 3146 фізичних осіб – підприємців, які не мають найманих працівників, теж отримають фінансову допомогу.

Орієнтовна сума, яка буде перерахована роботодавцям складає більше як 32 млн.грн.

«В черговий раз хочеться зазначити, що урядова програма з підтримки малого та середнього бізнесу, який в період карантину постраждав через непередбачувані обставини, є досить дієвою. Адже на сьогодні збережені майже 8000 робочих місць. Наразі до центрів зайнятості області по допомогу з часткового безробіття звертається найбільше фізичних осіб-підприємців з Гайсинського, Жмеринського, Могилів-Подільського, Теплицького, Шаргородського, Ямпільського, районів. Для реалізації цієї програми на Вінниччині уряд виділив 85 млн. грн, з яких понад 26,9 млн. грн. вже профінансовані», – повідомила директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.



Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin