Гройсман звернувся до уряду який відмінив допомогу породіллям: “Не можете створити щось нове, то хоч не руйнуйте вже створене”(ВІДЕО)

Підтримати народжуваність та материнство в Україні – таку мету визначив у 2018 році Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та ініціював надання «пакунків маляти» новонародженим українцям. Із того часу сотні тисяч породіль отримали бебі-бокси – урядовий «посаг» для немовлят, який містив усе необхідне для маленьких українців із перших хвилин їхнього життя.  Однак у 2020 році чинний Кабмін скасував так звану натуральну допомогу родинам із новонародженими. «Бебі-бокси» пропонується замінити грошовими виплатами. Щоправда, коли та як батьки отримуватимуть такі компенсації, поки незрозуміло.  

Два роки тому ми створили нову українську традицію – дарувати батькам новонароджених пакунки маляти. І сотні тисяч родин вже їх отримали. А зараз цю традицію знищують. Вважаю: найвища цінність України – діти!!! Не можете створити щось нове, то хоч не руйнуйте вже створене – приємне і корисне для людей!, – зазначив Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin