Очі Вінниці: завдяки камерам Ситуаційного центру вдалося оперативно знайти батьків хлопчика, який загубився

Понад 1000 камер Ситуаційного центру щохвилини відслідковують ситуацію на дорогах та вулицях міста. Завдяки муніципальній системі відеоспостереження та небайдужій вінничанці у середмісті Вінниці вдалося розшукати батьків малолітнього хлопчика, який заблукав. Як розповідає начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур, це сталося у суботу, 2 вересня.

“Хлопчик йшов тротуарами по вулиці Соборній, абияк перейшов дорогу поміж машин, а потім пішов у напрямку площі біля міськради. Небайдужа жінка одразу зрозуміла, що малий не орієнтується, взяла його за руку і почала розпитувати, де батьки. Не почувши нічого у відповідь, громадянка звернулась по допомогу до наших працівників Муніципальної варти. Разом із ними, співробітники Ситуаційного центру встановили, що хлопчик прийшов з торгового центру, – розповідає Віталій Чигур.

Працівники Ситуаційного центру зателефонували до адміністрації ТЦ і з’ясували, що там хлопчика розшукують батьки.

“Чудово, що хлопчик залишився цілим та неушкодженим. Дякуємо небайдужим людям, які звернули увагу на те, що дитина сама пересувається містом. На записах камер видно, що коли він переходив дорогу у невстановленому місці, перехожий чоловік кинувся його наздоганяти. Але хочеться звернутися до всіх батьків, щоб провели виховні бесіди зі своїми дітьми щодо перебування на вулиці та про можливі наслідки таких необдуманих вчинків”, – наголосив Віталій Чигур.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin