820 тисяч коштуватиме святкування 656-того Дня народження Вінниці

Вінниці виповнюється 656 років. День Міста за традицією відзначатимуть вінничани у другу субота вересня. Активні приготування до святкувань вже тривають. Про це журналістів поінформували під час прес-конференції, що її було організовано аби ознайомити представників ЗМІ з програмою святкувань.

Зокрема про особливості розважальної та культурної програм цього дня повідомив директор департаменту культури ВМР Максим Філачук:

 

Також на вінничан чекатимуть інші цікаві локації. Здебільшого вони розташуються на Майдані небесної сотні та у Центральному парку культури і відпочинку. Тут усі охочі зможуть не лише розважитись, а й долучитись до культурного і спортивного життя обласного центру. Скільки ж коштуватиме бюджету міста святкування повідомила заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович:

 

Також організатори свята зауважили, що 14 вересня буде обмежено рух транспорту центральної вулицею міста. Нагадаємо 656-ту річницю від дня заснування Вінниці вінничани та гості міста святкуватимуть у суботу, 14 вересня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin