З серпня банк проводить акцію, покликану підтримати підприємців у розвитку їхнього бізнесу. І вже визначив п’ятого переможця, якому вручив приз у 25 тисяч гривень. Грошовий приз отримала Тетяна Гнатівна Жабко з міста Бершадь Вінницької області.

Попереду щотижневий розіграш ще 12-ти таких сертифікатів, які можуть дістатися будь-якому підприємцеві. А наразі вітання приймала Тетяна Гнатівна. Нагородження п’ятої переможниці акції «Альфа-Драйв» відбулося у відділенні Альфа-Банку Україна в місті Бершадь. 13 вересня пані Тетяна особисто завітала до відділення, де їй і вручили сертифікат на 25 000 гривень. За кілька днів кошти надійшли на її рахунок.

Пані Жабко користується послугами Альфа-Банку Україна як фізична особа-підприємець через онлайн-банкінг «ОК, Альфа!» і саме завдяки цьому стала учасницею акції та виграла гроші.

«Я клієнт Альфа-Банку вже майже рік. Відтоді як у нашому місті відкрилося відділення. Мені імпонує стабільність та швидке зростання банку, тому планую залишатися його клієнтом надалі. Я користуюся клієнт-банком «ОК, Альфа!», бо у ньому є все, щоб дистанційно проводити всі банківські операції, пов’язані з моїм бізнесом: податкова, звіти, оплати, документи. Особливо зручно, що є мобільний додаток, тобто все те саме можна робити і з мобільного. Плюс бізнес-картка завжди зі мною. Дуже часто розраховуюсь нею в торговій мережі», — розповідає Тетяна Гнатівна.

Уже близько 15 років підприємниця займається сімейним бізнесом — розвиває магазин, що продає підлогове покриття. Каже, отримані гроші вкладе у розвиток власної справи:

«Можливо, на розширення товарного асортименту або й на відкриття нового відділу», — поділилася переможниця своїми планами.

Щотижня до 30 листопада Альфа-Банк Україна визначатиме одного переможця грошової винагороди в 25 тисяч гривень, тому випробувати свою удачу зможуть усі підприємці, хто бажає. Правила максимально прості: за кожні 5 платежів з рахунку ФОП у клієнт-банку та 5 POS-транзакцій бізнес-карткою, незалежно від суми, клієнт отримує один квиток, який бере участь у розіграші.

А наприкінці року на учасників акції чекає вражаючий сюрприз — банк розіграє серед володарів трьох і більше таких квитків автомобіль преміум-класу. Слідкуємо за перебігом і чекаємо на цю подію.

АТ «Альфа-Банк», ліц. НБУ №61 від 05.10.2011
Усі види банківських послуг.